Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Бунькас
|
Написане: 21 травня 2025 20:39 Початкове запитання | |
|
У мене холодильник вмикається, гуде як завжди, тобто наче все працює, але коли відкриваю дверцята — там зовсім не холодно. Продукти не охолоджуються, і навіть морозильна камера не замерзає як слід. Може, це якось пов’язано з терморегулятором чи фреоном? Чому холодильник працює, але всередині тепло? |
|
Догори |
|
 |
EK8T72
|
Написане: 23 травня 2025 13:20 | |
|
Щойно зіткнулась із ситуацією, коли відкриваю холодильник, а там замість прохолоди – звичайна кімнатна температура. Першим ділом перевірила, чи працює компресор і чи чути якісь звуки роботи – все працює, але всередині тепло. Почала шукати, що робити, якщо холодильник працює, але всередині тепло https://journal.vencon.ua/ua/byvaet-holodilnik-rabotaet-no-vnutri-teplo-pochemu-tak і знайшла кілька корисних порад, які реально допомогли. По-перше, зверніть увагу, чи не заблоковані вентиляційні отвори або чи не стоїть щось дуже щільно до задньої стінки – у мене якраз баночка з соусом заважала циркуляції повітря. По-друге, перевірте ущільнювач на дверцятах – якщо він тріснув або зносився, це може бути причиною втрати холоду. Також важливо подивитися, чи не забився конденсатор пилом – я просто пройшлась пилососом і ситуація значно покращилась. Якщо в холодильнику тепло, навіть якщо він працює, і в морозильній камері теж не холодно, тоді можливо проблема в системі охолодження або в датчику температури. В будь-якому разі не панікуйте – часто причина в дрібницях, які легко вирішити власноруч. Рекомендую зайти на Венкон JOURNAL, там є докладна інструкція з фото, як перевірити все крок за кроком. Мені особисто допомогло! |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Internetforum.info вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 132/500 |
server load: 4% |
.info |
server time: 0.12s |
board activity: 4037 |
|