Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Касти
|
Написане: 09 червня 2025 14:30 Початкове запитання | |
|
Є товар, є сайт, але продажів хочеться більше. Друзі радили спробувати Google Shopping, бо це зараз один з найефективніших інструментів. Хто вже працював із такою рекламою — можете сказати, яка компанія допоможе грамотно все налаштувати? |
|
Догори |
|
 |
Бунькас
|
Написане: 10 червня 2025 09:00 | |
|
Іноді успіх інтернет-магазину залежить не лише від якісного товару, а й від правильно налаштованої реклами. Я довго шукала фахівців, які допоможуть налаштувати рекламу в google shopping https://spilnoagency.com.ua/%d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%b2-google-shopping і натрапила на цю агенцію. Це була одна з найкращих рішень за останній рік. Мені дуже сподобалось, як вони занурилися в деталі мого бізнесу, запропонували стратегію, яку я сама б не придумала. Результат перевершив очікування: вже в перший місяць кількість замовлень зросла майже вдвічі. Що ще важливо — завжди були на зв’язку, пояснювали простими словами, без «маркетингової мови». Я щиро рекомендую цю агенцію тим, хто хоче ефективну рекламу в Google Shopping і не має часу розбиратись у всіх нюансах самостійно. |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Internetforum.info вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 144/500 |
server load: 18% |
.info |
server time: 0.16s |
board activity: 2799 |
|